Одесея

+380 48 7357275 ten.ayessedo%40vda

Одесея

+380 48 7357275 ten.ayessedo%40vda

 Як жартуюсь великі маркетологи

Як жартуюсь великі маркетологи

Цієї весни всесвітньо відомий бренд на своїй сторінці в Instagram розмістив пост про те, що знаменитий і всіма улюблений бірюзовий колір, який був візитною карткою бренду протягом 184 років, замінений на новий!

Йдеться про Тіффані.

Маркетологи компанії змінили класичний бірюзовий на жовтий колір. Спочатку новий колір з'явився у магазині на Беверлі-Хіллз. Тут, у жовтий пофарбували буквально все: від фасаду, меблів до пакування. І діаманти в прикрасах використовували також жовтого відтінку.

Пост набрав неймовірну кількість лайків, а деякі передплатники поспішали написати, що новий колір Тіффані їм подобається навіть більше, ніж раніше.

Виявилося, що це був лише першоквітневий жарт. І, звичайно, ніхто не збирався прощатися зі знаменитим бірюзовим кольором.

До речі, за версією Pantone, колір року 2021 – це природна світлотінь, яку ми бачимо навколо нас, на вулицях, у містах від гілок дерев, на поверхні моря у вигляді сонячних відблисків. Так що маркетологи Тіффані навіть до своїх жартів підходять професійно зі знанням світових трендів.

А як вам такі жарти?